Hos in-Smykker leverer vi smukke modesmykker til lave priser. Da vi er en ren online butik, har vi mulighed for at sælge vores varer markant billigere end hvis vi havde haft udgifter til forretningslokaler og salgspersonale. Udover de laver priser, er der også den fordel at vi som online butik altid har åbent – dermed kan du handle lige når det passer dig.

 

Varesortiment

Vi bruger mange ressourcer på at holde vores varesortiment opdateret med de smukkeste og mest
unikke modesmykker på markedet. Det kan derfor være en god ide at vende tilbage til vores hjemmeside med jævne mellemrum for at se nye varer. Alternativt kan man tilmelde sig vores nyhedsbrev hvor der også vil være information om nye varer.

Skulle du have specifikke ønsker til et produkt som du ikke kan finde i vores webshop, er du meget altid meget velkommen til at kontakte os hvorefter vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske.

 

Lave priser - ingen gebyrer

Da vi er en ren online butik har vi ingen udgifter til bl.a. forretningslokaler og salgspersonale, derfor kan vi tilbyde vores varer til meget lave priser. Hos in-Smykker har vi ingen gebyrer eller skjulte omkostninger eller krav om minimums køb som kan blive pålagt dig som kunde.

Alle vores priser er angivet på vores webshop og er fuldstændigt gennemsigtige.

 

Firmainformation

Telefon:+45 4250 0055 Firmanavn:in-Smykker ApS
E-mail:kundeservice@in-smykker.dk Cvr-nummer:35227466
Adresse:in-Smykker ApS
Juvelvej 37
8700 Horsens
Danmark
 Bank:Jyske Bank, Horsens
 
Reg nr.:7170
Konto nr.:2069080
  

 

Hos in-Smykker får du bl.a.

in-Smykker fordi