Nyhedsbrevet fra in-Smykker.dk er oprettet til vores tilbagevendende kunder og andre interesserede. Vi udsender kun nyhedsbrevet når vi har meget aktuelle og relevante nyheder, eller når vi har nogle specielt gode tilbud til dig.

 

På et år udsender vi et sted mellem 6 og 12 nyhedsbreve, det vil sige i gennemsnit maksimalt ét nyhedsbrev om måneden. Du vil altså ikke modtage et utal af e-mails når du tilmelder dig og hvis du ikke længere er interesseret i at modtage vores nyhedsbrev, kan du nemt framelde dig igen her på vores hjemmeside eller på linket i bunden af nyhedsbrevet.

 

Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev vil du få en e-mail tilsendt som er bekræftelse på at du nu er tilmeldt vores nyhedsbrev. Skulle du senere vælger at framelde vores nyhedsbrev igen, vil du også her modtage en bekræftelse på e-mail om at du er blevet afmeldt nyhedsbrevet.

 

I vores nyhedsbrev læser du ikke kun om produkter og nyheder, du modtager også specielle tilbud og rabatkoder som vi udelukkende informerer om igennem vores nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede abonnerer på vores nyhedsbrev kan du tilmelde dig herunder.